Vestits i sentiments

Quan treballes en el qual t’agrada, el sentiment que poses en el procés d’elaboració de cada producte sempre es veu reflectit en el resultat final.

Un vestit per mi, té una ànima pròpia i encara més, quan vull que reflecteixi al màxim la personalitat de la núvia que el porta.

Quan les meves clientes troben aquella peça única que les fa sentir especials i veig com se’ls il·lumina la cara i com la seva energia corporal es relaxa , és un dels moments que més gaudeixo de la meva feina. En definitiva, el què ens agrada més és fer felices a les clientes!

Quan et mires al mirall I dius: Aquest és el meu vestit!

Per molta Gent no és una decisió fàcil. Però per a mi, es tracta de fer-ho fàcil. El procés de tria potser esgotador si deixes la decisió als acompanyants.

Quan tria algú altre ,aquell vestit no serà mai el teu.

Has de reflexionar bé com t’agradaria que fos el teu vestit i de mica en mica, amb un professional que t’assessori, l’aconseguiràs.

La meva feina és ficar-me dins el cap de moltes noies… i intentar esbrinar què volen. Moltes es pensen que no ho saben i sí que ho saben , això no obstant dubten, tenen por a no agradar, tenen inseguretats vàries…no tothom és igual.

Hi ha qui necessita unes hores i ha qui necessita dies o setmanes o inclús mesos.