Els nostres vestits de festa estan pensats per fer-te lluir aquell dia tan especial. Busquem les formes i textures més afavoridores pel teu cos i la teva personalitat. Confeccionem a mida i personalitzem els accessoris. Fem vestits per mare de nuvi o núvia, per convidades, per dames d’honor, vestits per gal·les de fi d’estudis, gal·les musicals…

SABIES QUE

Ja feia vestits de festa, molt temps abans que vestits de núvia. Van ser els primers dissenys a la botiga taller de la meva família. Encara recordo els primers models que vaig fer, quan els vaig posar a l’aparador i quins vaig vendre primer.

Els vestits de festa que dissenyo els definiria com a moderns I afavoridors. El què és més important és el patró o forma i els detalls. Precisament són els detalls que tenen que marquen la diferència.

La meva línia de disseny principal és la pintura a mà sobre tela i aquest és el valor distintiu que tenen.

Combinar un bon patró amb un disseny pictòric especial,

fa que cada peça sigui única i exclusiva.

Els teixits treballats amb pedreria, “puntilles” o blonda, no és el què més utilitzo perquè ja ho estan oferint totes les altres marques de confecció industrial. Intento allunyar-me d’aquest estil més clàssic, però a vegades També dono aquesta possibilitat a la clienta si veig que ella té un estil més convencional… I No té res a veure amb l’edat, curiosament tinc comprovat que actualment 2021 són més atrevides les de més de 50 o més de 60, que les de 20 que els hi agrada anar vestides totes més iguals.

Respecte al protocol, important dir, que els vestits de festa curts són per casaments de migdia I els casaments de nit requereixen vestits llargs. A partir d’aquí tothom és lliure d’escollir, en aquests casos, jo informo i el client decideix.

Els nostres preus dels vestits, sempre van en funció de la feina que tingui cada peça.

Perquè tinguis una idea aproximada: els preus dels vestits de festa van de 250 € a 500 €

Necessites una peça única per una ocasió especial? Estaré encantada d’ajudar-te!

info@montsecaballero.com
(+34) 635777526

Montse Caballero • Dissenyadora, Estilista de Moda i Artesana

MONTSE CABALLERO

C/ Angel Guimerà 34, pis 2-1
08242 Manresa

SEGUEIX-NOS