Les nostres núvies venen a buscar un vestit original, que les representi i que les faci sentir elles mateixes. Confeccionem a mida i personalitzem els complements. Fem núvies princeses, núvies de curt, núvies amb pantalons, núvies temàtiques, núvies en parella, núvies amb vambes, núvies canyeres , en definitiva: Núvies reals!

Quan vaig decidir que volia fer una col·lecció de vestits de núvia, vaig voler fer vestits diferents i únics. Diferents dels que oferien les tradicionals marques de núvia. Únics, vestits que ningú havia fet mai, creats i ideats dins el meu cap sense mirar que feien els altres.

La núvia que va vestida amb un vestit meu vol veure’s guapa i afavorida però també moderna i original. Valora que és un vestit fet exclusiu per ella, que la fa lluir, que la representa i que la fa sentir ella mateixa.

Dues línies de núvia:
Art & Design + New Classic

Les meves propostes per vestir les núvies estan diferenciades per dues línies, una inspirada en l’art, en el disseny I les formes de la natura. I l’altre és una visió amb més color i informal de la núvia clàssica tradicional.

Art & Design

Aquesta és la proposta més atrevida i trencadora. És amb la que em permet ser més creativa. Cada vestit és com un quadre en blanc per mi. La base, sempre és un bon disseny, patró i una costura impecable, però la utilització del pinzell un cop realitzada la peça, ho és tot! És la línia per la qual se’m distingeix com a marca i amb la que vull continuar treballant i millorant.

New Classic

Aquesta línia de vestits té molt en comú amb el que seria una núvia d’aire clàssic, però incorporant colors I textures que trenquen la formalitat. La idea sorgeix a partir de la demanda relacionada amb els vestits que incorporen Teixits tipus blonda. A partir d’aquí vaig buscar la manera de crear uns dissenys més personals i especials. La base és un bon tallat amb un treball de costura detallat i laboriós.

Els nostres preus dels vestits, sempre van en funció de la feina que tingui cada peça.

Perquè tinguis una idea aproximada: els preus dels vestits de núvia van de 400 € a 1800 €

MONTSE CABALLERO

C/ Angel Guimerà 34, pis 2-1
08242 Manresa

SEGUEIX-NOS