Després de la “gran tempesta” i dues mudances ve la calma

Des de fa un any la feina al sector nupcial ha tornat a la normalitat. Els grans esdeveniments, casaments, batejos i comunions es tornen a celebrar i amb més ganes que mai.

Un cop la feina normalitzada vaig veure la necessitat de canviar el showrrom d’emplaçament per un tema d’espai, comoditat i visibilitat. I així ho vaig fer un cop vaig trobar l’espai ideal. Una mica de mandra una altra mudança, però sabia que ho havia de fer, i ja hi estic instal·lada des del novembre passat: d’aquí no em treuen fins que em jubili!

Agraïda un cop més a tots els que m’han fet costat en aquest nou canvi: amics, col·laboradors i família.

Engego aquest 2023 amb bones perspectives de molts casaments a la vista. Tot gràcies a vosaltres, les que em seguiu i admireu la meva feina, a les clientes noves que em descobriu i les que em veniu a veure cada vegada que teniu una celebració.

Conscient del fet que el meu aparador actualment és l’Instagram, també us he de dir que és una tasca a vegades feixuga sobretot quan vas desbordat de feina. M’agradaria publicar més i dedicar-m’hi d’una manera més externalitzada com fan d’altres, però no, no m’ho puc permetre, ni moralment ni professionalment. Crec que he de ser jo mateixa qui m’he de comunicar amb vosaltres per fer-vos entendre l’essència del meu producte. I a partir d’aquí, si arribo a la gent que sigui de manera totalment orgànica i que siguin persones que entenguin tot el que significa l’artesania, estic més que feliç.

Us parla una que celebra vint-i-cinc anys en l’ofici i segueix il·lusionada i apassionada com el primer dia. Salut i alegria per seguir els vostres somnis. Fins a la propera.