Què m’inspira per crear?

La meva primera font d’inspiració són les diverses formes de la natura. Fulles, arbres, corrent d’aigua , roques, pedres, flors, vegetació, Colors del cel, del terra, reflexos, troncs , branques, gotes d’humitat, etc… i els colors de tot això quan canviem d’estació, una meravella!.. i a nivell cel·lular, si miréssim per un microscopi totes les formes que apreciem, que són natura, també són una font d’inspiració inesgotable.

Per això el contacte amb tot el que representi natura, és vital per mi. Un dels millors moments del dia, és fer una passejada matinal amb el meu gos, en Beix, per endinsar-me en un entorn natural..I simplement mirar, respirar i gaudir.

És un privilegi que sé que tinc i agraeixo.

Sempre m’ha agradat fixar-me en el qual han fet en el passat grans modistes com Cristian Dior, Chanel, Valentino. I alguns d’ells ho continuen fent, sobretot soc molt fan de Maria Grazia Chiuri , l’actual dissenyadora de Dior. Ells són els meus referents, m’agrada analitzar tot el que estan creant, l’artesania de les seves peces, les hores i hores i quantitat de mans que necessiten per acabar aconseguint aquells resultats i finalment , quines emocions desperten els seus dissenys, són com obres d’art.

Per la meva part, vull que els meus dissenys també despertin emocions…