El primer vestit de núvia pintat

Vaig començar a pintar samarretes, però amb el temps, la meva ambició creativa innovadora i l’experimentació vaig acabar pintant vestits de núvia.

Amb la meva primera pàgina web el 2008 i amb el boca a boca vaig començar a fer vestits amb dibuixos il·lustrats amb color . Blanc amb dibuixos negres, blanc-i-vermell, etc..El fet de ser a internet va fer que s’acostessin al meu taller noies de tot arreu de Catalunya.

El primer que vaig fer a mida i pintat tenia uns topos gegants de color taronja i una llaçada al darrere d’inspiració japonesa. Quan hi penso, encara recordo l’emoció que vaig sentir quan li vaig entregar i quan em va dir que havia triomfat i que s’havia sentit espectacular. Això és com si t’entreguen un Oscar el millor vestuari . Felicitat total!

Com ho faig per pintar els vestits

Doncs molt senzill: Primer confeccionem el vestit I després com si fos un quadre, pinto a sobre amb pinzell. La pintura és específica per roba, es fixa amb l’escalfor. El manteniment és senzill: aigua freda i sabó delicat , res de rentar amb sec, res de productes químics, res de secadores.

Quan decideixo fer una il·lustració nova faig unes proves primer en un retall I després Marco amb una mica de llapis la tela per saber proporcions I començo a pintar amb el pinzell , sense plantilles ni res, no hi ha marge per l’error, els anys m’han portat a fer-ho amb molta seguretat. Poques vegades he fet una desgràcia , en aquest cas s’hauria de repetir el vestit, un drama!